Guwa Pétruk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Guwa Pétruk punika papan wisata arupa guwa alam ingkang wonten ing désa Candirengga, Kecamatan Ayah, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah. utawi 4,5 km saking Jatijajar, guwa punika katinggal radi angker amargi dèrèng wonten lampu kados guwa Jatijajar ingkang sampun wonten lampu kanggé penerangan, ing njero guwa wonten watu payudara, watu dasi, watu bapak jénggot, watu jago, watu kelamin, sendhang.