Guwa Manik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Guwa Manik iku panggonan rékréasi ning pesisir Kabupatén Jepara. Tlatah iku ana ing Désa Ujungwatu, Kecamatan Danaraja, Kabupatèn Jepara utawa Km 27 saka kuta Jepara.

Pranala njaba[besut | besut sumber]