Gunungan Gepak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gunungan Gepak inggih punika salah satunggaling gunungan ingkang dipunmedalaken nalika wonten upacara Garebeg mulud, Grebeg Sawal, ugi Garebeg Besar. Dipunwastani gunungan lanang awit saking tembung basa Jawa gepak ingkang tegesipun tumpul.