Gunung Rigi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Gunung Rigi iku gunung sing ana ing Switserlan. Gunung iki duwé "celukan" The Queen of The Switserlan Mountains sing ateges "Ratune Gunung-gunung Switserlan". Gunung Rigi sing kaapit telung tlaga iki dhuwuré ya iku 1800 mèter. Saka ndhuwur Gunung Rigi, Pagunungan Alpèn lan 13 tlaga sing ana ing sacedhaké gunung bisa kètok.

Panggon Wisata[besut | besut sumber]

Yèn arep wisata ana ing Gunung Rigi, akèh sing bisa dilakokaké ana ing kono. Kaya ta munggah gunung, mangan ing "restoran gantung", menyang ing "Vitznau Artilerry Fortress" lan liya-liyané. Ing lerengé uga ana akèh hotèl, saéngga wong-wong sing padha durung marem dolan sadina ana ing kono bisa nginep dhisik.

Pranala njaba[besut | besut sumber]