Menyang kontèn

Gunung Pangonan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gunung Pangonan.

Gunung Pangonan punika gunung kang ana ing Desa Karangtengah, Kecamatan Batur, Kabupaten Banjarnegara. Pos pendakian Gunung Pangonan ditandhani kanthi bangunan omah kayu permanen, diiringi area parkir kendaraan sing gedhe banget, dumunung ing wiwitan rute pendakian.[1]

Gunung Pangonan misuwur kanthi padang rumput ingkang wiyar lan dalan mendaki ingkang cekak.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Media, Kompas Cyber (2016-02-21). "Gunung Pangonan, Pendakian Terbaru di Dieng". KOMPAS.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2023-10-07.