Graji mesin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Brubuh wit nganggo senso

Graji mesin utawa sénso (saka tembung chainsaw, graji ranté), sijining jinis graji portabel kang kalakokake mawa dayaning listrik, hidrolis lan sing paling umum nganggo mesin 2-tak. Senso kagunakake ing kebon piranti kanggo nutuh, brubuh nganti garap olah kayu saka wit-witan gedhé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]