Good Bye, Lenin!

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Good Bye, Lenin! iku sawijining filem komedi tragis Jerman sing dirilis taun 2003. Film sing disutradarani Wolfgang Becker iki bisa diarani péranganing gerakan rasa kangen marang Jerman Wétan (Ostalgie).

Kalebu para paraga ya iku Daniel Brühl, Katrin Saß, Chulpan Khamatova, lan Maria Simon. Sapérangan gedhé adegan disyuting sakiwa tengené Karl-Marx-Allee ing Berlin lan Plattenbauten cedhak Alexanderplatz.

Good Bye, Lenin! iku filem kapisan sing dituduhaké ing Fèstival Filem Internasional Jakarta 2004.