Glise 581 d

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gliese 581 d

Gliese 581 d (uniné /ˈgliːzə/) yakuwi planet luar surya kang adohé nganti 20 taun cahaya saka rasi bintang Libra. Amarga aboté, planet iki diklasifikasiké dadi planet bumi super. Amarga orbit planet iki ana ning paling njabané zona layak huni bintangé, planet iki dikira-kira kaya bumi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Glise_581_d&oldid=1101651"