Glise 581 d

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gliese 581 d

Gliese 581 d (uniné /ˈgliːzə/) yakuwi planit luar surya kang adohé nganti 20 taun cahaya saka rasi bintang Libra. Amarga aboté, planit iki diklasifikasiké dadi planit bumi super. Amarga orbit planit iki ana ning paling njabané zona layak huni bintangé, planit iki dikira-kira kaya bumi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]