Girona FC

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Girona
170px
Jeneng dawaGirona Futbol Club, S.A.D.
ParabanBlanquivermells (White and Reds), Gironistes
Yasa23 Juli 1930; 90 taun kapungkur (1930-07-23)
StadhiyonMontilivi, Girona
Momotan13,450
BakuCity Football Group (44.3%)
Girona Football Group (44.3%)
PresidenDelfí Geli
PelatihJuan Carlos Unzué
LigaSegunda División
2018–19La Liga, 18th (degradasi)
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu

Girona FC minangka tim bal-balan Spanyol sing saiki main ing Segunda División. Klub iki didegaké ing taun 1930. Saiki main pertandhingan omah ing Estadi Montilivi ing 13.450.

Pranala njaba[besut | besut sumber]