Getih luwih kenthel tinimbang banyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Getih luwih kenthel tinimbang banyu minangka paribasan abad pertengahan ing basa Inggris sing tegese ikatan kulawarga bakal luwih kuwat tinimbang ikatan persahabatan utawa katresnan. Cathetan paling tuwa ing pepatah iki bisa dilacak ing abad kaping 12 ing basa Jerman.[1]

Refrensi[besut | besut sumber]

  1. "Blood is thicker than water meaning ". Theidioms.com. Dibukak ing 28 September 2018.