Gendul banyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Botol banyu HDPE sing akeh digunakake

Botol banyu minangka wadhah sing digunakake kanggo nahan banyu, cuwerqn utawa omben-omben liyane kanggo diombe. Panganggone botol banyu ngidini wong ngombe lan ngeterake omben-omben saka sak papan menyang liyane.