Édan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Gendheng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

'Édan utawa gendheng ya iku istilah kanggo wong sing ngalami gangguan kejiwaan sing nemen.

Réferènsi[besut | besut sumber]