Édan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

'Édan utawa gendheng ya iku istilah kanggo wong sing ngalami gangguan kejiwaan sing nemen.

Réferènsi[besut | besut sumber]