Gelanggang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gelanggang iku jeneng ruangan utawi panggonan seng racaké digawé pertemuan lan kumpulan kabudayan ing warta sepekan siasiat.[1] Hal punika bedo karo Kamus Besar Basa Indoesia Gelanggang iku ruang atawi lapangan seng racaké diengge sambung ayam. tinju, pacu jaran, ulah raga.[2]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. k. 1098.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthor= (pitulung)
  2. "Kamus Besar Basa Indonesia Online". Dijupuk 4 Juni 2014.