Gancu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gancu ya iku perkakas pertanian sing gagangé dawa digawe saka kayu.

Referensi[besut | besut sumber]