Gambar:Stofa i hradbraut.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.600 × 1.200 piksel, ukuran barkas: 605 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra

A classroom in Hraðbraut

Tanggal 22. november
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Own work, User: BiT
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

Own work

Lisènsi[besut]

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

(I (the Author) hereby release this into the public domain)

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki22 Novèmber 2006 18.53Gambar cilik kanggo owahan 22 Novèmber 2006 18.531.600 × 1.200 (605 KB)BiT== Summary == {{Information |Description= A classroom in Hraðbraut |Source= Own work |Date=2006 22. november |Author= Own work, User: BiT |Permission= Own work |other_versions=n/a }} == Licensing == {{PD-self}} (I (the Author) hereby release this int

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah