Gambar:Nobel Prize 2009-Press Conference KVA-42.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(1.551 × 2.337 piksel, ukuran barkas: 1,87 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Deutsch: Pressekonferenz mit den Preisträgern des Preises für Wirtschaftswissenschaften 2009 an der KVA: Oliver E. Williamson.
English: Press conference with the laureates of the memorial prize in economic sciences 2009 at the KVA: Oliver E. Williamson.
Svenska: Presskonferens med pristagare av pris i ekonomisk vetenskap år 2009 på KVA: Oliver Williamson.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Prolineserver (talk)
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Atribusi: © Prolineserver 2010, Wikipedia/Wikimedia Commons (cc-by-sa-3.0)
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Atribusi
(required by the license)
© Prolineserver 2010 / Wikipedia/Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0
© Prolineserver 2010 / Wikipedia/Wikimedia Commons

Location

English: This photo was taken at the Beijer hall of the Royal Swedish Academy of Sciences in Stockholm.
Deutsch: Dieses Photo wurde im Beijersaal der Königlich Schwedische Akademie der Wissenschaften in Stockholm aufgenommen.
한국어: 스웨덴 스톡홀름에 있는 왕립과학원 베이저 홀에서 찍힌 사진이다.
Svenska: Kungliga Vetenskapsakademiens Beijersalen
Camera location59° 21′ 58,15″ N, 18° 03′ 08,56″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.Peta semua koordinat: OpenStreetMap - Google Earthinfo


Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki25 Juli 2010 11.17Gambar cilik kanggo owahan 25 Juli 2010 11.171.551 × 2.337 (1,87 MB)Prolinebotedited by User:Prolineserver
25 Juli 2010 11.17Gambar cilik kanggo owahan 25 Juli 2010 11.171.551 × 2.337 (1,74 MB)Prolinebot== {{int:filedesc}} == {{Information |Description= {{de|1=Pressekonferenz mit den Preisträgern des Preises für Wirtschaftswissenschaften 2009 an der KVA: [[:de:Oliver E. Williamson|Oliver E. Wil

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah