Gambar:GreenPillar.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(2.000 × 1.814 piksel, ukuran barkas: 196 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Colored from Image:Korintisk1.png, used in en:Wikipedia:Five pillars.

Lisènsi[besut]

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki12 Juni 2012 23.34Gambar cilik kanggo owahan 12 Juni 2012 23.342.000 × 1.814 (196 KB)LMFAOimproved
4 Sèptèmber 2006 16.49Gambar cilik kanggo owahan 4 Sèptèmber 2006 16.49333 × 302 (39 KB)Andrew Levine~commonswikiColored from Image:Korintisk1.png, used in en:Wikipedia:Five pillars.

2 kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah