Gada

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Patung Hanoman, kanthi gunung Dronagiri ing asta tengenipun lan gada ing asta kiwa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gada&oldid=837251"