Günther Csar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Medal record
Laki-laki Gabungan Nordik

Cithakan:MedalOlympic

Prunggu 1988 Calgary 3 x 10 km team

Cithakan:MedalWorldChampionships

Emas 1991 Val di Fiemme 3 x 10 km team

Günther Csar (lair 7 Maret 1966) ya iku atlet ski veteran kanthi getih Nordik-Austria kang aktif ing pungkasan 80-an nganti wiwitan 90-an. Dhèwèké menangake medali perunggu ing perlombaan tim 3x10 km ing Olimpiade Mangsa Dingin 1988 ing Calgary kang uga menangake medali emas ing perlombaan tim 3x10 km ing Kompetisi Ski Dunia Nordik FIS 1991 ing Val di Fiemme.