Géomorpologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Géomorfologi)
Jujug: pandhu arah, pados
Cono de Arita, Salta (Argentina).

Géomorpologi iku èlmu sing ndhèskripsèkaké, ndhefinisèkaké, sarta njabaraké wangun lahan lan prosès-prosès sing ngakibataké kawanguné lahan kasebut, sarta nggolèki hubungan antara prosès-prosès jroning susunan karuangan (Van Zuidam, 1977).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Géomorpologi&oldid=1054264"