Géomorpologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Géomorfologi)
Cono de Arita, Salta (Argentina).

Géomorpologi iku èlmu sing ndhèskripsèkaké, ndhefinisèkaké, sarta njabaraké wangun lahan lan prosès-prosès sing ngakibataké kawanguné lahan kasebut, sarta nggolèki hubungan antara prosès-prosès jroning susunan karuangan (Van Zuidam, 1977).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Géomorpologi&oldid=1054264"