Focaccia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Focaccia
Focaccia with Crumb.jpg
JinisFlatbread
Panggonan asalItaly
Woworan pokokHigh-gluten flour, oil, water, salt, yeast
Buku masakan: Focaccia  Médhia: Focaccia

Focaccia al rosmarino (focaccia with rosemary ) minangka olah-olahan kanthi gaya fokus umum ing masakan Italia sing bisa dadi antipasto, panganan pembuka, roti meja, utawa camilan.