Flipped (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Flipped
DisutradaraniRob Reiner
DiprodhuseriRob Reiner
Alan Greisman
DiskénariyoniRob Reiner
Andrew Scheinman
AdhedhasarCithakan:Berdasarkan
DibintangiMadeline Carroll
Callan McAuliffe
Rebecca De Mornay
Anthony Edwards
John Mahoney
Penelope Ann Miller
Aidan Quinn
DimusikiMarc Shaiman
SinématografiThomas Del Ruth
Dibesut déningRobert Leighton
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros.
Tanggal metu
  • Agustus 6, 2010 (2010-08-06)
Suwéné
90 menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$14 juta
Kalarisan$1.755.212[1]

Flipped (2010) iku film komedi romantis kang di sutraradani dening Rob Reiner . Flipped iku minangka adaptasi novel "Flipped" Wendelin Van Draanen . Novel iki diterbitake lan didol ing Amerika Serikat tanggal 6 Agustus 2010, lan banjur diterbitake ing publik tanggal 27 Agustus.

Ing film iki, Callan McAuliffe dadi juru paraga Bryce Loski, lan Madeline Carroll dadi juru paraga minangka Julianna Baker. Aidan Quinn lan Penelope Ann Miller minangka wong tuwané Juli, Kevin Weisman mainaké pamane Juli sing cacat mental, lan Shane Herper lan Michael Bolten minangka rong sedulur nalika Juli. Anthony Edwards lan Rebecca De Morney minangka wong tuwané Bryce, lan John Mahoney minangka kakekné.

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • Madeline Carroll minangka Julianna "July" Baker
  • Callan McAuliffe minangka Bryce Loski
  • Rebecca De Mornay minangka Patsy Loski
  • Anthony Edwards minangka Steven Loski
  • John Mahoney minangka Chet Duncan
  • Penelope Ann Miller minangka Trina Baker
  • Aidan Quinn minangka Richard Baker
  • Kevin Weisman minangka Daniel Baker
  • Cody Horn minangka Lynetta Loski
    • Gillian Pfaff minangka Lynetta cilik
  • Shane Harper minangka Matt Baker
  • Michael Christopher Bolten minangka Mark Baker
  • Stefanie Scott minangka Dana Tressler
  • Israel Broussard minangka Garrett
  • Ashley Taylor minangka Sherri Stalls
  • Matthew Gold minangka Eddie Trulock
  • Jake Reiner minangka Skyler

Tanggepane Juru kritik[besut | besut sumber]

Film iki uga akeh komentar positife. Ing koleksi review Rotten Tomat, film iki nglumpukake rating 57% utawa 6.0 / 10 adhedhasar 67 ulasan [2] . Ing Metacritic, film nandhani rating 45/100, nuduhake kategori "rata-rata" [3] .

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]