Fenestrasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fenestrasi iku prosès pembedahan utawa operasi ing [kuping] kaliyan dhamel bolongan ing lengkungane labirin telinga.[1] Operasi punika saged ngapikipun tipe-tipe penyakit telinga ya iku penyakit budeg.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. a b Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Ichtiar Baru. k. 997.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthor= (pitulung)