Farsu magru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Farsu magru

Farsu magru, uga dieja minangka farsumagru, lan uga diarani farsumauru, falsomagro lan falsumagru, minangka olahan panganan daging tradisional ing masakan Sisilia sing diwiwiti abad kaping 13. Farsu magru kasedhiya ing pirang-pirang wilayah ing Sisilia, nanging sawetara uga kanggo acara milgi. Panggang iki disiapake utamane ing wilayah pedesaan ing pedalaman pulau kasebut. Farsu magru tegese "palsu tanpa lemak", sing diarani amarga jumlah daging sing digunakake ing sajian, lan uga daging sing lemu lan lemu sing biasane digunakake.

Rujukan[besut | besut sumber]