Falculelle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Falculella

Falculelle (tunggal: falculella ) minangka panganan cuci mulut khas masakan Korsika . [1] Asale saka Corte, kue-kue cilik sing disiapake intine nyampur brocciu, kuning telur, glepung, gula lan semangat jeruk. [2] Campuran iki banjur dipanggang ing godhong kastanye.

Sumber[besut | besut sumber]

  1. Schapira (1994) p. 120
  2. Schapira (1994) p. 120