Faggot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Faggot
Faggots-and-gravy.jpg
Faggots, gravy, mashed potatoes and marrowfat processed peas
AjanganMain dish
Hawa ajanganHot
Woworan pokokPig's heart, liver, fatty belly meat or bacon
Buku masakan: Faggot  Médhia: Faggot

Fagots yaiku bakso digawé saka rajangan iwak lan jeroan, utamané daging babi (tradisional babi iku jantung, ati, lan iwak padharan lemak utawa daging babi) bebarengan karo Jamu kanggo panambah rasa lan kadhangkala ditambahaké crumbs roti . Iki minangka panganan tradisional ing Inggris,[1][2] utamane South lan Mid Wales lan Inggris Midlands .[3][4][5]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Family of faggot fans fly the flag". BBC News Online. 27 January 2003. Dibukak ing 30 April 2011.
  2. "Neath is Wales's Faggots 'n' Peas capital". Wales Online. 11 August 2009. Dibukak ing 19 January 2010.
  3. "The West Midlands, Warwickshire and Northamptonshire". Great British Kitchen. Dibukak ing 19 January 2010.
  4. "The Dangers of Bad Teeth". The Times. 6 January 1914. p. 2. A 'faggot' was described as being composed of pieces of meat, with fat and gristle in it. A verdict of 'Death from natural causes' was returned. (payment required)
  5. "Doctor warns the faggot eaters". The Times. 23 May 1968. p. 4. (payment required)