Er ist wieder da (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Er ist wieder da iku sawijining filem komedi Jerman besutané sutradara David Wnendt saka taun 2015. Filem iki dhedhasar roman Er ist wieder da anggitané Timur Vermes kang laris manis iku. Film iki dirilis ing Oktober 2015 lan ditonton déning 2,4 yuta pamirsa ing bioskup.

Film iki prakara Adolf Hitler kang tangi manèh sawisé 69 taun.