Embutido

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Embutido (Portugis Spanyol lan Brasil), enchido (Portugis Eropa) utawa embotit (Catalan) minangka salah sawijining maneka warna jinis sosis garing sing wis disembuh, sing ditemokake ing masakan Iberia lan tilas koloni Spanyol lan Portugis. [1]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng spain