Ekografi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ekografi punika suatu kaanan seng dateng pemeriksaan diagnostik seng dilakokne kalehan ngagem piranti namine ekograf, piranti punika bisa gawé mengetokne getaran alus seng saged nembus awake manungsa.[1] racaké kanggé deteksi posisiné tumor, janin lan kaanan jantung..[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. k. 891.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthor= (pitulung)

kategori kadhokteran