Duolingo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Duolingo iku platforem sinau basa gratis sing dumadi sana jaringan lan aplikasi sinau basa sarta ujian pambiji lanyahing basa. Duolingo nyoroh kabèh kursus basané tanpa béya. Ing April 2016, sana jaringan lan aplikasi sinau basa darbéné nyorohaké kursus basa cacah 59 ngenani 23 basa béda-béda; kanthi kursus tambahan cacah 23 pinuju dikembangaké. Aplikasiné sumadhiya ing platforem iOS, Android, lan Windows 8 dalah 10 mawa naraguna karègistrasi cacah 120 yuta sadonya.[1][2][3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Duolingo moving to East Liberty, plans to add employees". The Business Journals. Dijupuk March 24, 2016. 
  2. "100M users strong, Duolingo raises $45M led by Google at a $470M valuation to grow language-learning platform". Venture beat. Dijupuk June 21, 2015. 
  3. "Duolingo – Learn Languages for Free". Windows phone. Microsoft. Dijupuk November 21, 2014.