Druwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Wonten salebeting mitologi Hindhu, Druwa (Sanskerta ध्रुव; Dhruva) punika minangka pemuja Déwa Wisnu, ingkang dipunberkati supados saged wonten ing bintang kutub. Druwa minangka putranipun Utanapada.