Druwa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wonten salebeting mitologi Hindu, Druwa (Sanskerta ध्रुव; Dhruva) punika minangka pemuja Dewa Wisnu, ingkang dipunberkati supados saged wonten ing bintang kutub. Druwa minangka putranipun Utanapada.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Druwa&oldid=835025"