Dragon Ball Z

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dragon Ball Z iku sawijining manga utawa anime Jepang. Manga iki nyritakaké pangumbarané Son Goku.