Drèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Drèi
Screw Driver display.jpg
Sawijining obèng minus
Jeneng liya Obèng
Klasifikasi Piranti
Barang sing magepokan Kunci pas
Drei

Drèi utawa obèng ya iku piranti kanggo ngencengake utawa ngendhokake sekrup. Ana pira-pira jinis drèi, nanging sing umum digunakake ing Indonesia ya iku drèi kembang utawa plus (+) kang diistilahke modhel Philips lan drèi min utawa slotted.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Drèi&oldid=986207"