Drèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Drèi
Screw Driver display.jpg
Sawijining obèng minus
Jeneng liyaObèng
KlasifikasiPiranti
Barang sing magepokanKunci pas
Drei

Drèi utawa obèng ya iku piranti kanggo ngencengake utawa ngendhokake sekrup. Ana pira-pira jinis drèi, nanging sing umum digunakaké ing Indonesia ya iku drèi kembang utawa plus (+) kang diistilahke modhel Philips lan drèi min utawa slotted.