Menyang kontèn

Dina Emoji Sadonya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Dina Emoji Sadonya yaiku dina raya ora rasmi sing dianakake ing 17 Juli.[1][2] Dina kasebut ditujuke kanggo "selebrasi global marang emoji"[3] lan dirayake kanthi acara-acara lan perilisan produk-produk emoji.[4] Dianakake kabeh taun sawise 2014,[5] NBC ngelaporke nek tanggal kasebut dadi trending papan dhuwur Twitter ing 17 Juli 2015.[6]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Mastroianni, Brian (15 Juli 2016). "For World Emoji Day, Twitter reveals the most popular emoji around the globe". CBS News. Dibukak ing 16 Juli 2016.
  2. Newton, Jennifer (2017-09-15). "These are the 12 dates you should have in pencilled in your diary... from national hug day to world emoji day". The Sun (ing basa Inggris Karajan Manunggal). Dibukak ing 2017-09-16.
  3. "World Emoji Day". World Emoji Day. Dibukak ing 17 Juli 2016.
  4. Beall, Abigaill (16 Juli 2016). "17 July is World Emoji Day". Daily Mail. Dibukak ing 17 Juli 2016.
  5. "Twitter reveals Canada's favourite emojis in honour of World Emoji Day | Toronto Star". thestar.com. Dibukak ing 2017-06-12.
  6. "World Emoji Day: Why It's on July 17". NBC New York (ing basa Inggris). Dibukak ing 2017-06-12.

Pranala jaba[besut | besut sumber]