Dian yang Tak Kunjung Padam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dian yang Tak Kunjung Padam iku buku karya Sutan Takdir Alisyahbana kang sapisanan dibabar déning Balai Pustaka ing taun 1932.