Dhistrik Para

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Dhistrik Para ing Suriname

Dhistrik Para minangka dhistrik ing Suriname kanthi jembar 5.393 km² lan pedunung 15.120 wong (2005). Ibukuthané yaiku Onverwacht.