Dhistrik Brokopondo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Dhistrik Brokopondo ing Suriname

Dhistrik Brokopondo iku Dhistrik ing Suriname sing jembaré 7.364 km² lan pedunung 8.340 wong (2005). Ibukuthané yaiku Brokopondo.