Dharma Pertiwi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dharma Pertiwi iku organisasi klumpukane para garwa TNI. Organisasi iki ngadeg taun 1972