Dharius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
MC diario.jpg

Alan Alejandro Maldonado Tamez (lair tanggal 24 Sèptèmber, 1984), kondhang ingaran Dharius (diaraniné MC Dharius lan DHA), kuwi penyanyi rap Mèksiko saka Monterrey, Nuevo Leon[1]Karir musiké diwiwiti ing taun 1996 nalika dhèké tinemu Babo saka Cartel de Santa.[2][3]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album studio

  • Directo Hasta Arriba (2014)
  • Mala Fama, Buena Vidha (2018)

Cartel de Santa[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Dharius - Billboard". Billboard. Dibukak ing April 2, 2019.
  2. "Ex integrante de Cartel de Santa debuta como solista". EL Siglo de Torreon.
  3. "Dharius y Akwid preparan una colaboracion por primera vez juntando estas dos leyendas del rap mexicano". Ritmo Urbano. Ritmo Urbano. Dibukak ing April 2, 2019.