Dharius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
MC diario.jpg

Alan Alejandro Maldonado Tamez (lair tanggal 24 Sèptèmber, 1984), kondhang ingaran Dharius (diaraniné MC Dharius lan DHA), kuwi penyanyi rap Mèksiko saka Monterrey, Nuevo Leon[1]Karir musiké diwiwiti ing taun 1996 nalika dhèké tinemu Babo saka Cartel de Santa.[2][3]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album studio

  • Directo Hasta Arriba (2014)
  • Mala Fama, Buena Vidha (2018)

Cartel de Santa[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]