Pratélaning gunung paling dhuwur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Dhaptar gunung)

Ana sawetara dhaptar gunung:

Miturut geografi[besut | besut sumber]

Miturut ukuran[besut | besut sumber]