Pratélaning gunung paling dhuwur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Dhaptar gunung)
Jujug: pandhu arah, pados