Dhaptar gunung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ana sawetara dhaptar gunung:

Miturut geografi[sunting | Owah sumber]

Miturut ukuran[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhaptar_gunung&oldid=842062"