Deterjén binatu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
deterjen umbah-umbah cair

Deterjen umbah-umbah, utawa bubuk cuci, minangka jinis deterjen (agen pembersih) sing digunakake kanggo ngresiki umbah-umbah . Deterjen binatu diproduksi kanthi bentuk bubuk lan cair. Nalika deterjen bubuk lan cair duwe pangsa pasar deterjen umbah-umbah sing padha karo regane, deterjen bubuk bisa didol kaping pindho dibandhingake cairan ing babagan volume.