Derby della Mole

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Derby della Mole, kang luwih dikenal karo Derby Turin ya iku derby lokal, kang dimainake déning klub saka Kutha Turin ya iku klub Juventus FC lan Torino F.C.. Derby kang pisanan kelakon nalika taun 1906. Derby Turin iki dibandingake karo derby Manchester ana ing Nagara Inggris.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Derby_della_Mole&oldid=997694"