Derby della Mole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Derby della Mole, kang kondhang karo Derby Turin ya iku derby lokal, kang dimainake déning klub saka Kutha Turin ya iku klub Juventus FC lan Torino F.C.. Derby kang pisanan kelakon nalika taun 1906. Derby Turin iki dibandingake karo derby Manchester ana ing Nagara Inggris.