Der Baader Meinhof Komplex

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Der Baader Meinhof Komplex iku sawijining filem aksi Jerman weton taun 2008. Filem iki nyritakaké prekara latar wuri lan aksi grup tèror èkstrim kiwa die Rote Armee Fraktion ('Fraksi Wadyabala Abang') ing Jerman Kulon nalika taun 1967 nganti 1977.

Bernd Eichinger kang nyutradarani filem iki, dhedhasar buku anggitané Stefan Aust (kapisan kababar taun 1985).

Filem iki antarané dibintangi déning Moritz Bleibtreu lan Bruno Ganz.