De Mata Trick Eye Museum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

De Mata Trick Eye Museum ya iku sawijining papan wisata kang nyuguhake gambar 3 dhimènsi kanthi manéka pose lan latar kawuryan kaya kasunyatan. Papan wisata iki mapan ing XT Square Jogja. De Mata Museum duweni koleksi luwih saka 120 gambar 3D. Tema gambar 3D iki wiwit saka tema alam, ulah raga, angka, kéwan, super hero, romance, sirkus, ornamen, benda-benda, lan pertunjukan Kraton Jogja.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. De Mata Museum diundhuh tanggal 26 Juli 2015