Danureja I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Danureja I ya iku pepatih ing Ngayogyakarta kang sepisan (13 Februari 1755-19 Agustus 1799)[1], sumare ing Kadhaton Kasuwargan, Pajimatan Imagiri. Danureja I putra saka Yudanegara II, Bupati ing Banyumas.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pepatih Dalem Kesultanan Yogyakarta". www.kratonjogja.id (in Inggris). Retrieved 2020-06-09.