Daging garing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bakkwa cina
Pastirma Turki

Daging garing minangka fitur saka akeh masakan ing saindenging jagad. Daging digaringake banjir diolah.