Da Nang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Da Nang

Da Nang (basa Vietnam: Đà Nẵng) iku sawijining kutha otonom ing Provinsi Da Nang (lan kutha krajané), ing Nam Trung Bo, salah siji saka telung entitas pulitik ing Vietnam.

Nalika tanggal 1 Januari 2009 Da Nang duwé total sing ndunungi 887.070 jiwa. Wewengkon totalé 1256 km² kanthi kapadhetan sing ndunungi 599,51 jiwa/km².

Tembung Đà Nẵng kajupuk saka basa Campa Da Nak sing tegesé asupan kali.