Da Nang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Da Nang

Da Nang (basa Vietnam: Đà Nẵng) iku sawijining gemeente ing Provinsi Da Nang (lan kutha krajané), ing Nam Trung Bo, salah siji saka telu entitas pulitik ing Vietnam.

Nalika tanggal 1 Januari 2009 Da Nang duwé total padunung 887.070 jiwa. Wewengkon totalé 1256 km² kanthi kapadhetan padunung 599,51 jiwa/km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Da_Nang&oldid=1011334"