Da Nang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Da Nang

Da Nang (basa Vietnam: Đà Nẵng) iku sawijining gemeente ing Provinsi Da Nang (lan ibukuthané), ing Nam Trung Bo, salah siji saka telu entitas pulitik ing Vietnam.

Nalika tanggal 1 Januari 2009 Da Nang duwé total pedunung 887.070 jiwa. Wilayah totalé 1256 km² kanthi kapadhetan pedunung 599,51 jiwa/km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Da_Nang&oldid=831602"