Dèwi Dresanala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dèwi Dresanala inggih punika widodari putranipun Batara Brama. Dèwi Dresanala punika dipungarwa déning Arjuna.