Ctesiphon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ctesiphon (Cithakan:PerB, Tisfun) inggih punika salah satunggaling kota ageng ing masa Iran kino, manggèn ing sisih wétan lepen Tigris.